Termeni & Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare „Termeni”) înainte de a utiliza site-ul www.ultraven.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Acești Termeni stabilesc acordul legal între dumneavoastră și Ultraven cu privire la utilizarea Site-ului. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală 1.1. Proprietatea asupra conținutului: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului prezent pe Site-ul Ultraven (incluzând, fără limitare, texte, grafică, logo-uri, imagini, materiale audio și video) sunt deținute de Ultraven sau de titularii săi de drept. Conținutul este protejat de legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile.

1.2. Utilizarea permisă: Vi se acordă o licență limitată, non-exclusivă și ne-transferabilă pentru a accesa și utiliza Site-ul în conformitate cu acești Termeni. Nu aveți dreptul să copiați, modificați, distribuiți, transmiteți, expuneți, reproduceți, publicați, vindeți, închiriați sau să creați opere derivate bazate pe conținutul Site-ului fără consimțământul scris al Ultraven.

  1. Utilizarea Site-ului 2.1. Accesul și contul: Pentru a accesa anumite funcționalități ale Site-ului, puteți fi obligat să creați un cont și să furnizați informații personale. Sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității datelor de conectare la contul dumneavoastră și sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc sub contul dumneavoastră.

2.2. Utilizarea permisă: Utilizarea Site-ului este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni. Nu aveți dreptul să utilizați Site-ul într-un mod care ar putea afecta negativ funcționalitatea, securitatea sau integritatea Site-ului sau care ar putea interferea cu utilizarea Site-ului de către alți utilizatori.

2.3. Conținut generat de utilizatori: Site-ul poate permite utilizatorilor să contribuie cu conținut propriu, cum ar fi comentarii, recenzii sau alte materiale. Prin transmiterea conținutului, vă acordați Ultraven o licență gratuită, neexclusivă, transferabilă și sublicențiată pentru a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și a afișa conținutul respectiv în legătură cu funcționarea Site-ului și promovarea acestuia. Sunteți singurul responsabil pentru conținutul pe care îl furnizați și declarați că dețineți toate drepturile necesare pentru a ne acorda licența menționată mai sus.

2.4. Interdicții: Nu aveți dreptul să utilizați Site-ul în următoarele moduri:

  • Să publicați sau să transmiteți conținut ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, obscen, pornografic sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altora.
  • Să încărcați sau să transmiteți virusuri, programe malware sau orice alt cod informatic rău intenționat.
  • Să obțineți acces neautorizat la sistemele sau datele altor utilizatori.
  • Să perturbați, să suprasolicitați sau să interferezi cu funcționalitatea sau securitatea Site-ului sau a serverelor acestuia.
  • Să încercați să obțineți acces neautorizat la conturi, parole sau alte informații ale altor utilizatori.
  1. Excluderea garanțiilor și limitarea răspunderii 3.1. Utilizarea pe propriul risc: Utilizarea Site-ului se face pe propriul risc. Site-ul este furnizat „așa cum este” și „după cum este disponibil”, fără nicio garanție explicită sau implicită.

3.2. Excluderea responsabilității: În măsura permisă de lege, Ultraven nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune, pierderi sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul sau din orice informații, produse, servicii sau conținut obținute prin intermediul Site-ului.

  1. Modificări ale Termenilor Ultraven își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare în momentul publicării lor pe Site. Continuarea utilizării Site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.
  2. Legislație aplicabilă și jurisdicție Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești Termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.

Prin utilizarea și accesarea Site-ului Ultraven, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați site-ul Ultraven.